Wedstrijdagenda zout 2020

Dinsdag, 14 januari 2020

Beste zoutvissers,

De wedstrijdagenda zout voor het komende seizoen is definitief. Je kunt de agenda vinden onder het kopje zout-2020-wedstrijdagenda. Als je Hier Klikt kun je de agenda ook inzien.

Zoals elk jaar hebben we een aantal competitiewedstrijden en een aantal losse wedstrijden.
De competitie bestaat dit jaar uit 11 wedstrijden waarvan de beste 8 resultaten meetellen voor het eindklassement.

We organiseren ook dit jaar weer de grote jeugdwedstrijd (Zeeuws Jeugd Kampioenschap) aan Waarde op 2 mei. Deze wedstrijd is elk jaar een groot succes met veel deelnemers en een enorme prijzentafel.
Ook organiseren we op 30 mei een bootwedstrijd op de Ooster of Westerschelde. Nadere informatie over deze wedstrijd kun je binnenkort lezen op onze site.
Zaterdag 27 juni vissen we de Boone koppelwedstrijd. Deze wedstrijd staat bekend om de gezelligheid en als afsluiting een barbecue bij onze sponsor Boone in Oostdijk. Als je mee wilt doen kun je jezelf opgeven bij Marco van Pagee (alleen koppels)
Aan het einde van het seizoen hebben we weer de Wildwedstrijd. Na deze wedstrijd worden alle prijzen uitgereikt van de competitie.

Er staan ook een aantal landelijke wedstrijden op de agenda.
Als je mee wil doen aan het federatief kampioenschap, of de Nederlands kampioenschappen voor de jeugd, moet je jezelf opgeven bij Arjan Marijs.

Groeten en tot aan de waterkant,

De zoutcommissie